Facturaties verwerken, managementrapportages en jaarrekeningen opstellen, business cases uitwerken… Er komt heel wat kijken bij het voeren van de financiële afdeling van een zorgorganisatie! Vaak verloopt dit soepel, als alle radertjes in het mechanisme draaien zoals ze horen te doen. Maar wat als er plotseling een medewerker vertrekt en u de vacature niet direct kunt vullen? Of er door ziekte of zwangerschap tijdelijk extra ondersteuning nodig is? Dan springen onze financials graag bij.

Onze consultants hebben passie voor en inhoudelijke kennis van de zorg; ze spreken dezelfde taal als u. Dankzij hun kennis van de bedrijfsvoering in de zorg, gecombineerd met IT-oplossingen, kunnen zij uw vraagstuk efficiënt oplossen.

Een greep uit onze mogelijkheden

Of het nu gaat om ‘extra handen’ of om een langlopend project te begeleiden, onze consultants passen zich moeiteloos aan uw situatie aan en gaan direct voor u aan de slag.

Bijvoorbeeld door:

  • een achterstand op de financiële afdeling weg te werken;
  • het verbeteren van de AO/IC op de financiële administratie;
  • een manager bedrijfsvoering of controller te vervangen;
  • een financieringsaanvraag te doen;
  • een fusietraject te begeleiden;
  • de selectie en implementatie van financiële software te begeleiden.

Dankzij de gecombineerde kennis van finance, cliënt- en zorgregistratie en BI is AAG de beste financiële partner voor de zorg.

Bram Venhuizen manager

Onze aanpak

Ons detacheringstraject start met een intakegesprek. Dit kan zowel telefonisch als op locatie. Hierbij besteden we aandacht aan de probleemstelling en de urgentie, maar ook aan de persoonlijke kant: wat voor type consultant zoekt u? Een young financial die kritische vragen stelt en uw medewerkers uitdaagt? Of juist een senior consultant die jarenlange ervaring met zich meebrengt? Hierbij kijken we samen met u naar wat uw organisatie zelf kan en wat u van ons nodig heeft. Daarna volgt een kennismakingsgesprek met de consultant die het beste past bij uw opdracht en organisatie. Bij een wederzijds positieve indruk gaat onze consultant vanaf het afgesproken moment bij u aan de slag.

Voordelen

Een financial consultant van AAG:

  • heeft kennis van alle bekostigingstitels;
  • heeft ervaring met financiële processen;
  • maakt gebruik van andere expertises van AAG;
  • heeft een groot netwerk in de zorgsector.

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk onze referenties hier!

Meer weten over onze detacheringsmogelijkheden? Neem contact met mij op!

Bram Venhuizen