De vraag naar interim facility management in de zorg neemt toe. Zorgorganisaties vragen ons steeds vaker of we een tijdelijke vacature kunnen invullen. Soms vanwege het vertrek van een facilitair medewerker of als vervanging bij zwangerschapsverlof. Maar vaak ook vanuit de wens om een kwaliteitsslag te maken.

Veel zorgorganisaties zijn op facilitair vlak fors in beweging. Wanneer een organisatievisie wordt aangescherpt, heeft dat ook invloed op de toekomstvisie van de facilitaire dienstverlening. Het moment voor zorgorganisaties om onze hulp in te schakelen. Een van onze facilitair specialisten begeleidt de organisatie dan bij het bepalen en implementeren van de facilitaire koers. Soms vanuit een consultancy-rol, maar steeds vaker ook op interim-basis. Hierdoor kunnen we snel schakelen met medewerkers van de zorgorganisatie, maar ook met andere collega’s.

Een greep uit onze mogelijkheden

Onze specialisten gaan moeiteloos aan de slag in diverse facilitaire functies op verschillende niveaus binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld als facilitair projectleider, staffunctionaris of als interim facilitair manager. Maar ook als het gaat om teamleiders horeca, schoonmaak of logistiek bent u bij AAG aan het juiste adres.

Zo kunnen ze bijvoorbeeld:

  • een medewerker vervangen bij ziekte of zwangerschap;
  • een specifiek project uitvoeren rondom uw maaltijden, inkoop, schoonmaak of andere facilitaire diensten;
  • een strategisch facilitair plan opzetten;
  • een (cultuur)verandering binnen uw facilitair bedrijf bewerkstelligen;
  • de facilitaire teams verbinden met de zorgteams.

Interim facility management van AAG: tijdelijke focus, langdurig resultaat!

Jelle Tigelaar Jelle Tigelaar manager

Onze aanpak

Een detacheringstraject begint voor ons altijd met een intakegesprek. Op basis van deze informatie bepalen we samen met u welke specialist de beste match is met uw opdracht. Vervolgens is het heel belangrijk om duidelijk de taken af te bakenen. Een facilitaire organisatie aansturen en tevens een transitietraject doorlopen kan gaan wringen. Daarom kijken we goed naar de mogelijke knelpunten die bij zo’n invulling kunnen ontstaan. Indien gewenst zoeken we aan het eind van het traject samen met u een vaste kracht die het stokje van onze specialist kan overnemen.

Voordelen

Een facilitair specialist van AAG:

  • heeft veel kennis en ervaring in de zorgsector;
  • maakt gebruik van andere expertises van AAG;
  • heeft een groot netwerk in de zorgsector.

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk onze referenties hier!

Meer weten over onze detacheringsmogelijkheden? Neem contact met mij op!

Jelle Tigelaar