Over dit artikel

De voorzichtige heropening van de horeca zal ook gelden voor uw restaurant voor bewoners en bezoekers. Welke maatregelen moet u hiervoor treffen?

Van sluiten uit voorzorg..

In maart sloten restaurants hun deuren vanwege het coronavirus. Bedrijfscatering en -restaurants vormen een uitzondering in de regionale noodverordeningen ‘sluiting van de eet- en drinkgelegenheden’. Toch hebben veel (zorg)organisaties besloten hun restauratieve voorziening voor personeel te sluiten. Uit voorzorg, maar ook omdat een deel van de
medewerkers thuis aan het werk is.

..naar hernieuwde gastvrijheid

1 juni lonkt een voorzichtige openstelling van de horeca en daarmee is het tijd om na te denken over heropening van uw restaurant voor eigen personeel. Door kritisch en creatief te kijken naar hygiëne, het menu, de bestelwijze, de bereiding en de routing, kunt u uw (noodzakelijk) aanwezige personeel op een veilige manier voorzien van een gezonde maaltijd. Door gastvrijheid opnieuw uit te vinden en te integreren in de nieuwe gastreis, blijft het restaurant een voorziening van meerwaarde voor het personeel dat niet thuis kan werken.

Klaar voor straks

De voorzichtige opening van de horeca zal ook gelden voor uw restaurant voor bewoners en bezoekers. De verwachting is echter dat zorgorganisaties niet direct staan te springen om op die manier meer risico te lopen op verspreiding van het Covid-19 virus. Toch loont het om nu al na te denken over de maatregelen die u moet treffen om het restaurant open te stellen zodra dit verantwoord is. Hulp nodig? Wij helpen u graag uw restaurantvoorziening in korte tijd klaar te maken voor (her)opening.

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!