Over dit artikel

De tijd dat bij zorgorganisaties per definitie sprake is van continuïteit ligt voorgoed achter ons. De maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat zorgorganisaties een hoge kwaliteit aan zorg moeten leveren, de cliënt hierbij centraal stellen en hun bedrijfsmatige en financiële huishouding op orde hebben. Dit lukt gelukkig in veel gevallen… Maar soms ook niet.

De financiële back-up in de zorg is aan het afnemen. Gelet op de ontwikkelingen in de markt stellen diverse stakeholders in toenemende mate vragen over de continuïteit en levensvatbaarheid van zorgorganisaties. Denk hierbij aan uw extern accountant, de (huis)bankier, de zorgverzekeraar en het zorgkantoor.

Op welke wijze speelt u hierop in, zodat u de vragen die deze stakeholders stellen adequaat kunt beantwoorden? Ook als de continuïteit van uw organisatie (ogenschijnlijk nog) is geborgd? In deze whitepaper gaan we nader in op het continuïteitsvraagstuk, waarna we vervolgens een mogelijke oplossingsrichting voor u formuleren om vragen over uw continuïteit adequaat aan uw stakeholders te kunnen beantwoorden.

Ik heb interesse in dit onderwerp

Download de whitepaper (PDF, 1.31 Mb)

Deel deze whitepaper

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!

Remco Vergeer senior business consultant
06 51382476
r.vergeer@aag.nl