Over dit artikel

Verwacht u dat u te maken krijgt met onderbezetting? Bijvoorbeeld door vakanties, zwangerschapsverlof, of langdurige uitval van een medewerker? Neem dan contact met ons op!

Onze consultants gaan graag voor u aan de slag! Dankzij hun ervaring met en kennis van wet- en regelgeving springen zij moeiteloos bij op uw personeels- en salarisadministratie, HR-afdeling of de afdeling planning & roostering.

U verleent zorg. Daar ligt uw focus. Op bepaalde momenten hebt u tijdelijk ondersteuning nodig. Voor het uitvoeren van een specifiek project. Tijdens een drukke periode. Of ter vervanging van een medewerker. In zulke situaties zoekt u een professional. Iemand die meteen aan de slag kan. Iemand die de zorg kent. Kiest u voor AAG? Dan kiest u voor expertise, slagvaardigheid en flexibiliteit.

Onze professionals geven een kwalitatieve en kwantitatieve impuls aan uw organisatie, zonder structurele personeelskosten. Op alle niveaus binnen uw organisatie springen wij moeiteloos in.

Snel aan de slag

Betrouwbaar personeel. Van een directeur bedrijfsvoering tot een payroll consultant. Van taxateur tot projectleider e-HRM. En van facilitair medewerker tot restaurantmedewerker. Wij helpen u graag de voortgang van uw projecten en processen te waarborgen. Flexibel voor een paar dagen of voor een langere tijd. Onze interim specialisten gaan graag voor u aan de slag.

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Extra ondersteuning nodig? Neem contact met mij op!

Rob van Griensven manager sales & accountmanagement
06 51223978
r.vangriensven@aag.nl