Zorgvastgoed speelt een hoofdrol binnen uw zorgorganisatie. Het vastgoed moet voldoen aan de hoge verwachtingen van uw doelgroep en uw medewerkers. Daarnaast moet het ook een positieve bijdrage leveren in kwalitatieve, functionele en financiële zin. Presteert uw vastgoed op (een van) deze factoren niet goed of niet genoeg? Dan zijn wij er voor u.

Optimale vastgoedperformance 

Klinkt het als een onmogelijke taak om zorgvastgoed optimaal te laten presteren? Met onze aanpak is dat het niet! Wij brengen eerst het huidige vastgoed in kaart door er als het ware een foto van te maken. De resultaten vertalen we daarna samen met u naar de functionele en financiële ontwikkelingen in de toekomst. Zo wordt het proces van doelgericht kiezen en loslaten van activiteiten, markten en producten makkelijker. Het is het startpunt voor strategisch vastgoed. Dit levert het hoogste rendement op uw vastgoed op en maakt de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden.

Vastgoed is mijn passie. Samen met u zorg ik voor een betere vastgoedportefeuille die financieel rendeert.

Arnold Eisses manager

Kenmerken

Strategisch vastgoedmanagement heeft als belangrijkste doel om uw vastgoed optimaal te laten presteren. Het omvat dan ook:

  • een strategisch vastgoedplan voor het vertalen van de zorgvisie naar een vastgoedvisie;
  • een doelgroepanalyse;
  • gebouwconcepten om het aanbod te matchen met de doelgroep;
  • een businesscase voor een goed verhaal over zorg, vastgoed en financiën;
  • een meerjarenbeleidsplan voor een duidelijke richting voor de komende jaren.

Voordelen

Jaren geleden begonnen wij met ‘Lange termijnhuisvestingsplannen’. Nu zijn wij koploper met strategisch vastgoedmanagement voor de zorg. Wat we anders doen? Wij werken sámen met u de strategische vraagstukken uit, zonder daarbij de doelgroep uit het oog te verliezen. Dat is belangrijk voor de kwaliteit en het draagvlak binnen uw organisatie. Uiteindelijk is het proces er ook altijd op gericht dat het u ‘eigen’ wordt. Wij bieden dus meer dan alleen oplossingen. U krijgt gedegen (financiële) analyses, actuele kennis en ervaring.

Mogelijkheden

Met strategisch vastgoedmanagement brengen wij uw vastgoed naar een hoger niveau. U heeft toegang tot een netwerk van kennis: ons vastgoedrekenmodel en onze marktonderzoeken zijn daarvan het bewijs.

Is het tijd voor zorgvastgoed dat presteert? Neem contact met mij op!

Continue ondersteuning bij investeringen

Hoe kan ons vastgoed bijdragen aan het behalen van de strategische doelstellingen? Dat was de vraag van Aafje.

Lees meer

Kom jij bij ons werken?

Wij zijn op zoek naar diverse professionals die ons team komen versterken.

Iets voor jou?