Uw personeels- en salarisadministratie vervult een belangrijke positie in uw organisatie. Of het nu gaat om werving en selectie, het tijdig uitbetalen van de salarissen of het beantwoorden van vragen van medewerkers, uw personeels- en salarisadministratie moet te allen tijde volledig op orde zijn.

Het begint met uw medewerkers

Medewerkers zijn onmisbaar in de zorg. Zij maken het verschil voor uw cliënten. U wilt hen op uw beurt op HR-gebied natuurlijk ook zo goed mogelijk van dienst zijn. En daar helpen wij u graag bij. Met advies van onze experts, tijdelijke ondersteuning bij u op locatie of door uw volledige administratie uit handen te nemen.

De keuze voor AAG was snel gemaakt, prijs/kwaliteit verhouding is goed. Outsourcing via AAG heeft gezorgd voor het realiseren van stabiliteit binnen een team waarbij ook de continuïteit is gewaarborgd.

Corine van der Vlist Manager Bedrijfsvoering bij Impuls Kinderopvang

Onze consultants ondersteunen u in alles rondom de personeels- en salarisadministratie. Heeft u tijdelijk extra ondersteuning nodig omdat er een medewerker is uitgevallen? Dan vullen we het gat in uw bezetting direct op. Wilt u uw processen optimaliseren? Met onze quick scan krijgt u direct inzicht in de (on)mogelijkheden. Liever helemaal geen omkijken meer naar uw administratie? Geen probleem, dan nemen wij deze volledig van u over.

Onze consultants zijn experts op het gebied van personeels- en salarisadministratie: accuraat, efficiënt en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze kennen alle cao’s binnen zorg en welzijn en zorgen voor een optimale administratie waarbij kwaliteit en continuïteit gegarandeerd is.

  • tijdelijke ondersteuning bij u op locatie bij projecten, calamiteiten of als aanvullende ondersteuning van uw team;
  • in kaart brengen van uw administratieve processen en systeeminrichting met behulp van onze Quick Scan;
  • volledige overname personeels- en/of salarisadministratie, waaronder het verwerken van mutaties, in-, door en uitstroom, verlof- en verzuimadministratie, werving en selectie en onderhoud van contacten met derde partijen als het UWV.

Meer weten over personeels- en salarisadministratie? Neem contact met mij op!