Over dit artikel

Het is inmiddels vaste prik; de donderdag na Prinsjesdag vindt traditiegetrouw het AAG event voor financials plaats. Dit jaar gedoopt tot Experienceday for financials en ‘live’ vanuit het CHV-gebouw in Veghel. De opzet was dit jaar net even anders.

Het startschot viel om 15.00 uur met een verhaal door de projectontwikkelaar van het terrein, Toon Wijnen. Martijn Rademakers (Tonos) en Remco Vermeulen lieten vervolgens zien hoe capaciteitsplanning vanuit de zorgbehoefte in plaats vanuit beschikbaar personeel met artificial intelligence tot allerlei winsten leidt. En dan niet alleen in euro’s en fte’s, maar ook in werkplezier.

Vervolgens stonden, ingeleid door Florian Maissan, twee mannen in Defensie-pakken klaar om een geweldig betoog te houden over zorgverlening in Coronatijd door Defensie. De founder van Brownies&downieS, Thijs Swinkels, vertelde over zijn levenswerk: een verhaal over inclusiviteit van een ieder in de maatschappij. Tussen de verhalen genoten de deelnemers van een viergangenmenu, uiteraard uitgeserveerd door medewerkers van Brownies en downieS. We kijken terug op een prachtig evenement.

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!