Voor goede plannen is altijd geld te vinden. Alleen moet u aantonen dat uw plannen daarvoor in aanmerking komen! Met de rekenmodellen van AAG gaat u dat beslist lukken.

Om te kunnen sturen op uw (vastgoed)portefeuille of om een meerjarenprognose te maken, heeft AAG in 2009 het Vastgoedrekenmodel en het Meerjarenexploitatiemodel ontwikkeld. Al meer dan 10 jaar zorgen wij dat zorgorganisaties inzicht hebben in hun vastgoedportefeuille of integrale meerjarenexploitatie.

Op 11 februari 2021 organiseren we een gratis demo over onze financiële rekenmodellen. We nemen u mee in de functionaliteiten van de modellen en laten zien wat de modellen voor u kunnen betekenen.

Vastgoedrekenmodel

Het Vastgoedrekenmodel geeft u inzicht in uw bedrijfswaarde vs. boekwaarde, resultaat op gebouwniveau en het resultaat op portefeuilleniveau. Hierdoor heeft u in een oogopslag inzichtelijk op welke gebouwen u verdient en welke gebouwen bijsturing nodig hebben.

Het vastgoedrekenmodel wordt door onze klanten voornamelijk gebruikt voor:

  • het doorrekenen van businesscases
  • de jaarlijkse impairment
  • het schrijven van strategische vastgoedplannen

Meerjarenexploitatiemodel

Het Meerjarenexploitatiemodel geeft u inzicht in de ontwikkelingen van uw bedrijfsresultaten en de mogelijkheden om uw strategische opties door te rekenen. Hiermee heeft u een helder overzicht van uw financiële positie.

Het meerjarenexploitatiemodel wordt door onze klanten voornamelijk gebruikt voor:

  • het doorrekenen van integrale businesscases
  • het opstellen van een meerjarenprognose
  • inzicht in exploitatieresultaten op gebouw- en stichtingsniveau.
  • het aanvragen van financiering (Wfz)

Wilt u meer weten over een van deze modellen? Neem dan contact op met Stef Gerritse of Lenny Lindhout of meld u via één van bovengenoemde pagina’s aan voor de gratis demo op 11 februari.

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!