De Volksbond in Amsterdam biedt op vijf locaties in de stad onderdak en ondersteuning aan jongeren en volwassenen. Daarnaast zijn er twee locaties voor dagbesteding en zinvolle activiteiten en biedt de organisatie hulp aan thuiswonende klanten. Streetcornerwork legt actief contact met jongeren en langdurig verslaafden, die vanwege een veelvoud aan sociale en individuele problemen de relatie met de samenleving kwijt zijn geraakt of dreigen te verliezen.

Rob Volmerink, manager bedrijfsbureau bij De Volksbond & Streetcornerwork, vertelt waarom de organisaties hebben gekozen voor de dienstverlening van AAG.

Vraag van klant

De Volksbond & Streetcornerwork gaan fuseren en willen de cliënt- en zorgregistratieve processen van beide organisaties bij elkaar brengen.

Oplossing van AAG

De Volksbond & Streetcornerwork pakken het graag gedegen en professioneel aan. AAG begeleidt de organisatie bij een herontwerp van de processen en de selectie van en het in gebruik nemen van een passend systeem.

Waarom AAG

We hebben gekozen voor een team van AAG’ers, dat met inlevingsvermogen en flexibiliteit snel en gedegen werk levert.

Meerwaarde van AAG

Harmonisatie van de cliënt- en zorgadministratie is een zeer ingewikkelde klus. Deze administratie heeft niet alleen te maken met onze eigen organisatie, maar ook met allerlei externe organisaties en systemen, ieder met hun eigen eisenpakket. Dankzij de ervaring van de specialisten van AAG maken we gedragen en goed onderbouwde keuzes in de inrichting van de processen en het gebruik van faciliterende systemen. Ook samenwerkingspartners in de regio worden betrokken bij de uitwerking.

De Volksbond en Streetcornerwork plaatsten begin dit jaar een artikel over dit project in hun nieuwsbrief. Benieuwd? Bekijk de nieuwsbrief hier.

De medewerkers van AAG laten zien hoe een heel complex en impactvol proces als waar wij mee bezig zijn, gestructureerd en systematisch doorlopen kan worden. Dat doen ze met inlevingsvermogen, heldere communicatie, doorzettingsvermogen en een grote dosis professionaliteit.

Rob Volmerink Manager bedrijfsbureau

Deel deze referentie

Meer weten over cliënt- en zorgregistratieve processen? Neem contact met mij op!