Over dit artikel

  • 11 juli 2018
  • Nieuws

Voor onze Raad van Commissarissen zijn wij op zoek naar een toezichthouder met ruime bestuurlijke ervaring.

AAG is actief in de zorgmarkt, een markt die op dit moment in het teken staat van grote veranderingen en waarin vele organisaties op zoek zijn naar een nieuw evenwicht. De kracht van AAG is om mee te gaan in die veranderingen door de dienstverlening daarop inhoudelijk aan te passen en te blijven komen met nieuwe dienstverleningsvormen die daarop inhaken.
AAG wordt gevraagd voor vraagstukken gericht op een efficiënte en effectieve inrichting van de bedrijfsvoering en voor advies gericht op het maken van de juiste keuzes.

De strategische koers van AAG is in ontwikkeling. Vanuit de sterke basis, die wordt gevormd door onze kernkwaliteiten en de financieel gezonde positie, willen wij meer samenhang brengen in ons aanbod om zo voorbereid te zijn op de toekomstige klantvraag. Hierbij steunen we op de kern van het huidige aanbod aan diensten en de kernkwaliteiten van AAG, maar gaan we meer focussen op de informatievoorziening en het bieden van inzicht.

De Raad van Commissarissen van AAG bestaat uit drie leden en staat expliciet voor een goede balans tussen een constructief kritische en ook vertrouwen gevende houding naar het Bestuur. Deskundigheid, aanspreekbaarheid en integriteit zijn vanzelfsprekend de basisprincipes.

AAG is op zoek naar een voorzitter. Voor meer informatie over de vacature verwijzen we u naar het profiel. Deze kunt u downloaden met onderstaande button.

Profiel downloaden

Bent u geïnteresseerd en wilt u solliciteren naar deze positie? Dan kunt u hieronder uw interesse kenbaar maken en uw CV en motivatiebrief uploaden. Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk 16 augustus.

Solliciteren

  • Upload hier uw CV en motivatiebrief.
    Sleep bestanden hierheen of

Deel deze vacature

Meer weten over het deze vacature?

Anne-Mieke Vermeer Bestuurssecretaris
bestuurssecretariaat@aag.nl
Stuur direct een e-mail