Over dit artikel

  • 18 maart 2020
  • Nieuws

Het coronavirus houdt de zorg op dit moment stevig bezig. In Nederland zijn door de overheid maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en hebben in lijn met deze maatregelen onze manier van werken aangepast.

Passende ondersteuning

AAG heeft als doel om bedrijfsvoering in de zorg te verbeteren. Ook als het even moeilijk is of als het tegenzit door uitzonderlijke gebeurtenissen. We vinden het belangrijk dat de salarissen gewoon worden uitbetaald, dat de jaarrekening wordt afgerond, de juiste stuurinformatie beschikbaar is, vastgoedprojecten niet stil komen te liggen en dat facilitair bijdraagt aan het zorgproces. Daar zetten we ons ook in deze lastige periode voor in.

Zo werken onze collega’s zoveel mogelijk thuis en worden afspraken telefonisch of via online meetings gehouden. We maken daarbij gebruik van onder andere WebEx en Teamviewer. Op die manier kunnen we én in beeld én in geluid bij onze klanten aanwezig zijn en samenwerken. En wanneer nodig zelfs direct meekijken op het beeldscherm. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kunnen we natuurlijk ook bij organisaties op kantoor blijven ondersteunen. Daarbij houden we gepaste afstand, zodat de medewerkers en onze collega’s zo min mogelijk risico lopen.

Samen afstemmen

AAG’ers nemen initiatief en stemmen met onze klanten af hoe we kunnen helpen. Zo kunnen de werkzaamheden onverminderd door gaan en blijven we samen werken aan het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Met deze maatregelen proberen we het ongemak voor onze klanten zo veel mogelijk te beperken. Heeft u hierover nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Birgitte van Hoesel en Johan van Houwelingen