Over dit artikel

AAG helpt met de AAG HR-scan© in kaart te brengen in welke mate uw HR organisatie afdeling ‘in control’ is en in welke mate dit onderscheidend kan zijn voor (toekomstige) medewerkers. De AAG HR-scan© toetst het HR werkgebied en inventariseert de aanwezigheid, actualiteit en toepasbaarheid van HR instrumenten. Dit geeft inzicht in waar een organisatie of afdeling staat met de HR activiteiten.

In de afgelopen maanden is de AAG HR-scan© uitgevoerd bij Maastricht UMC+ | Herstelzorg. Zij waren de gelukkige winnaars van de gratis AAG HR-scan©, voortgekomen uit een actie in een eerdere nieuwsbrief.

De ervaring van Barbara Solberg – Bestuurder Maastricht UMC+ | Herstelzorg
“Wat bijzonder dat we deze HR-scan als organisatie gewonnen hebben! Dianne Driessen en Janette Koppelaar hebben ons met de resultaten van deze scan herkenbare en ook nieuwe inzichten gegeven voor de organisatie van onze HR processen als ook voor de toekomst van onze organisatie. We zijn hier erg blij mee en herkennen de prioriteiten die er vanuit AAG aan gegeven zijn. Dit geeft stof tot nadenken in de besluitvorming voor de komende jaren.”

Staat u als werkgever of HR professional open voor nieuwe inzichten? Onze HR consultants denken graag als onafhankelijke en deskundige partner met u mee over de inrichting en inzet van uw HR instrumenten. Interesse in de scan AAG HR-scan©? Neem dan contact op met onze collega Arno Plomp via a.plomp@aag.nl of 06- 20 51 40 83.

Blijf op de hoogte! Meld u aan
voor de AAG Nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!

Arno Plomp
Arno Plomp senior accountmanager
06 20514083
a.plomp@aag.nl