Over dit artikel

Waar het een aantal jaren geleden nog chaos was in administratief zorgland, zien we tegenwoordig meer stabiliteit. Toch blijft de administratieve lastendruk hoog. Ondanks alle landelijke initiatieven, wordt deze druk op korte termijn ook niet minder. Het is dus noodzakelijk om de zorgadministratieve interne processen gedegen, efficiënt en effectief in te richten. Met zorgcontrol maakt u uw organisatie toekomstbestendig. Wij bieden 3 opties om samen efficiënter grip te hebben op uw opbrengsten.

Hoe is het bij u?

Merkt u dat de vertaling van de zorgafspraken nog niet optimaal verloopt? Of ziet u dat er veel (onnodige) registraties plaatsvinden? Misschien ziet u pijnpunten in proces van de klantreis? Ook wanneer u denkt: dit hebben wij helemaal op orde, dagen wij u uit aan de slag te gaan! Hoe? Met deze drie opties:

1. Download de whitepaper Zorgcontrol en plan een afspraak

Download hier de whitepaper om uw inzichten in zorgcontrol op te frissen. Een artikel leeft altijd meer met een mondelinge toelichting. Wij plannen graag een afspraak om met u te sparren over zorgcontrol. Vul het formulier in de rechterkolom op deze pagina in en wij nemen contact met u op.

2. Organiseer een workshop Zorgcontrol met uw backoffice-medewerkers

Een op maat gemaakte workshopdag voor uw organisatie. In vier blokken van 1,5 uur nemen we samen met uw medewerkers de zorgcontrolcyclus door. Wij lichten het model uit de whitepaper toe en maken met uw back-officemedewerkers de vertaalslag naar uw organisatie. We helpen uw medewerkers afhankelijkheden in de administratieve processen te benoemen en pijnpunten naar boven te halen. Aan het eind van de dag hebben wij met uw medewerkers het volwassenheid- en volatiliteitsniveau van uw processen bepaald en heeft u concrete actiepunten om uw zorgcontrol optimaal in te richten en zo dus efficiënt grip te hebben op uw opbrengsten. Ook ontvangt u een beknopte adviesrapportage.

3. Laat een verdiepend onderzoek uitvoeren naar Zorgcontrol inclusief advies

Afhankelijk van het vraagstuk in uw organisatie is het ook mogelijk AAG in te schakelen om een verdiepend onderzoek op gebied van zorgcontrol uit te voeren. Wij beoordelen uw zorgadministratieve processen en stellen in overleg met u een verbeterplan op met als kapstok de zorgcontrolcyclus. Bent u op zoek naar een onderzoek in breder perspectief? Door bijvoorbeeld de verbinding te leggen tussen zorgcontrol en planning/roostering of analytics. Ook daar kan AAG u bij helpen.

Ik heb interesse in dit onderwerp en

Of vraag een incompanytraining op maat aan

Aanvragen

Deel dit artikel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met mij op!

Myrthe Balder